Λειτουργία και Συντήρηση Φ/Β Σταθμών | Solarmaint

Συντήρηση Φωτοβολταϊκών
Αρχική Σελίδα> Προφίλ
Προφίλ

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους Μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Η διαδρομή των στελεχών της εταιρείας μας στον χώρο της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα, ξεκίνησε στις αρχές του 2007 όπου και ψηφίστηκε ο πρώτος νόμος που επέτρεπε την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών, με κατ’ αρχήν αδειοδότηση πλήθους φωτοβολταϊκών σταθμών σε όλη την χώρα και στην κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση τους μετέπειτα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας, που λειτουργεί πάντοτε υπό την καθοδήγηση των έμπειρων μηχανικών της, μας επιτρέπει να φέρνουμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιαδήποτε δυσλειτουργία μείζονος ή/και δευτερεύουσας σημασίας σε όλους τους φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

Η εταιρεία μας, μέχρι σήμερα έχει αναλάβει την λειτουργία και συντήρηση πλήθους φωτοβολταϊκών σταθμών συνδεδεμένων τόσο στο δίκτυο της μέσης τάσης, όσο και στο δίκτυο χαμηλής τάσης.