Λειτουργία και Συντήρηση Φ/Β Σταθμών | Solarmaint

Συντήρηση Φωτοβολταϊκών
Αρχική Σελίδα> Υπηρεσίες> Authorized Service Center
Authorized Service Center

 

 

 

Η FIMER είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε το 1942, στην Ιταλία όπου εξακολουθεί να εδρεύει και ειδικεύεται στον τομέα της ηλεκτρομηχανικής και ηλεκτρονικής τεχνολογίας με πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Η FIMER δραστηριοποιείται  στο χώρο των φωτοβολταϊκών και συγκεκριμένα των φωτοβολταϊκών αντιστροφέων από το 2007.

Από τις 24/3/2017, η εταιρία μας είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης (Authorized Service Center) της εταιρίας FIMER για τους φωτοβολταϊκούς αντιστροφείς (inverters). Η FIMER έχει εγκαταστήσει στην Ελλάδα ένα σύνολο από φωτοβολταϊκούς αντιστροφείς σε φ/β σταθμούς στη Στερεά Ελλάδα και στη Μακεδονία. Με το πέρας της διετίας 2016-2017 η FIMER θα έχει προμηθεύσει φωτοβολταϊκούς αντιτροφείς σε φ/β πάρκα  συνολικής ισχύoς άνω των 2 GWp παγκοσμίως.

Ως εκ τούτου, η SOLARMAINT από σήμερα μπορεί να εξυπηρετεί όλους τους ιδιοκτήτες φ/β σταθμών, οι οποίοι έχουν εγκαταστήσει αντιστροφείς της ιταλικής εταιρίας σε θέματα που αφορούν την τακτική συντήρηση, την επιδιόρθωση βλαβών και την προμήθεια και εγκατάσταση ανταλλακτικών.